Osz... K... Ja Pi... Ładne wykopki.. a jakiegoś fortu nie znaleźli przypadkiem... ? ?
Tylko jak przywieźć T34 do kraju? ?... może jako pamiątkę, ze straganu...
"gładkolufowy... można przecież..."
Hi hi - Hi hi, ale jak cię na granicy dupną z MG to leżysz...
No tak ale jak byśmy T-34 doprowadzili do stanu idealnego i zarejestrowali to przecież przez granice mozna przejechać prywatnym pojazdem osobowym, albo można założyć na niego karoserie od autobusu czu jakiegoś tira i juz jedziemy :):) pomarzyć dobra rzecz :):)
Masakra... Nie wiem jak po tylu latach mozna wyciagnac z ziemi tak dobrze zachowane fanty..
Wojciech Gość
Wysłany: Śro Paź 25, 2006 1:18 pm
Foto spoko, a na fotkach jeszcze lepiej.
Fajne takie wykopki, chętnie bym się wybrał, ale na razie musi mi wystarczyć aniołowski (Czyt. temat CZĘ100CHOWA).
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
Możesz pisać nowe tematy Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach