HE HE 2 lata wystarczą w armi a tak na serio tak patrzę na fotkę kolegi Jarasa i omało z pufy nie zleciałem ze śmiechu, chłopie kto ci taką fotę pstrykną? co to za fotograf fuszerant wyglądasz na tej fotce jakby cię przed 5 minutami wyłowili z jeziora płetwonurki sztywnego uduś tego fotografa pzdr serdecznie
HE HE 2 lata wystarczą w armi a tak na serio tak patrzę na fotkę kolegi Jarasa i omało z pufy nie zleciałem ze śmiechu, chłopie kto ci taką fotę pstrykną? co to za fotograf fuszerant wyglądasz na tej fotce jakby cię przed 5 minutami wyłowili z jeziora płetwonurki sztywnego uduś tego fotografa pzdr serdecznie
sorki kłopoty z logowaniem pzdr serdecznie J-94
_________________ J-94 BUNKERITES OF POLAND-KNURÓW
KIEROWNIK ZAMIESZANIA I DOBREJ ZABAWY
KAŻDY Z NAS JEST ODKRYWCĄ.JAK MOŻNA ŻYĆ,PATRZĄC NA ZAMKNIĘTE DRZWI I NIE PRÓBOWAĆ ICH OTWORZYĆ "
ROBERT D.BALLARD
sorki kłopoty z logowaniem pzdr serdecznie J-94
Hehe, fotke robił sobie sam na mini zlocie w Konewce i sam ją troche pokolorował. Widocznie chciał wyglądać jak truposz
_________________ Wystarczy, aby dobry człowiek nic nie robił, a zło zatryumfuje...
Edmund Burke
Możesz pisać nowe tematy Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach