Pytanie
Mikołaj a kiedy ty w tym porażynie byłeś ?
I gdzie, ty te mnustwo, zbiorników widziałeś ?
Ja do porażyna mam 5km, a kumpel z swoją firmą wyciągał te kupe zbiorników z ziemi i to kilka lat temu , zostalo pare tych najnowszych .
a tak nawiasem to to nadal jest teren wojskowy pilnowany , jak cie tam dorwą to masz paragraf .
To było dokładnie 17 stycznia br.. I jest tam trochę tych zbiorników w ziemi. Niektóre z nowymi kłódkami. A wykopane leżą na terenie wojskowym. A co do "jak cię tam dorwą to masz paragraf" to nie wydaje mi się żeby ktoś nas dorwał. Jeszcze się to nikomu nie udało a wchodzimy w ciekawsze miejsca.
Wracając do zbiorników to jest kilka miejsc takich jak te:
i tam są właśnie te zbiorniki.
nigdy nie mów nigdy, uważaj , np. na poligonie w biedrusku zatrzymania przez ŻW nie są np. miłe , ogólnie z SOK, Służbą leśną się idzie dogadać, ale z wojskiem i tym podobnymi niezbyt a nie jest miłym być nawet spisywanym[/b]
A kiedyś trafiłem, tam przy torach kolejowych na Biedrusku, na pociąg który przewoził kilkanaście haubic samobieżnych. Piękny widok. Jadę samochodem. Zamyka się szlaban i jedzie pociąg a na platformach haubice. Trochę mnie zgasiło. Chyba mieli na poligonie jakiś ćwiczenia...
Możesz pisać nowe tematy Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach