Ja ostatnio polubiłem filmiki, sdam montuje ostro za namowa Chrisa... he czekam na efekty!!!! jak co to dłuze pomoca miksera... hehe ale faza.. jooo jooo
Witam.
Jeżeli chodzi o filmy, to ja jeden posiadam na dysku ze zlotu grup rekonstrukcyjnych Konewka 2005. Jest to ok. 15 minutowy reportaż z Tomaszowskiej Telewizji TeleTop. Mam tylko problem z jego udostepnieniem, otóż waży on ponad 400 mb i nie bardzo wiem jak go dobrze skompresować, aby nie pogorszyć i tak nie najlepszej jakości tego filmu. Są wywiady z osobami z tych grup rekonstrukcyjnych, z właścicielem - czyt. Julkiem S. itp. Oczywiście m.in. jest ujęcie jak jedziemy na różyczce, fajnie to wygląda. Coś postaram się wykombinować w ten weekend.
Pozdrawiam
_________________ Wystarczy, aby dobry człowiek nic nie robił, a zło zatryumfuje...
Edmund Burke
Witam, proponuje podzielić filmiki na mniejsze kawałki max 250MB i załadować na serwer, znam taki darmowy oczywiście, jedyne ograniczenie to wielkość pliku, podana, powyżej, ale to nie powinno stanowić problemu.
Filmów o MRU mam dużo- większość z programów TVP na kasetach VHS. Niestety na razie nie mam możliwości przegrania na kompa. Natomiast mam 4 filmy po ok 600Mb na cd nakręcane podczas moich pobytów w latach 2004-2007 i profesjonalnie zmontowane (kolega jest operatorem w telewizji , nakręcił i zmontował). Jeżeli ktoś znajdzie jakiś serwer to je tam mogę wrzucić. Grzebiuszka
Możesz pisać nowe tematy Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach