No dobra, postanowiłem napisać kilka słów o Bunkrowcach. Otóż wszyscy chyba wiedzą, że Bunkrowcy to osoby, które są uosobieniem pacyfizmu – taka dzisiejsza, ugrzeczniona oczywiście, wersja ”dzieci kwiatów”. Wstręt do broni, mundurów i wszelkich militariów a fortyfikacji w szczególności jest wręcz wyróżnikiem tej grupy społecznej. Bunkrowcy stronią też od alkoholu i innych używek, życie seksualne rozpoczynają dopiero po zawarciu związku małżeńskiego, nie przeklinaja, są domatorami i unikają wyjazdowych, ”zakrapianych” imprez. Najbardziej powszechną rozrywką Bunkrowców jest uczestniczenie w dancingach, bankietach, a czasami Bunkrowców spotkać można nawet w dyskotekach. Ulubionymi gatunkami muzycznymi tej grupy społecznej są disco, techno i rap. Trzeba jeszcze zaznaczyć, że Bunkrowcy jako ludzie kulturalni i przykładni obywatele zawsze, z pełnym szacunkiem wyrażają się o władzy państwowej oraz o wszelkich służbach porządkowych.
To chyba tyle…
Mnie nie wzięli, znudziło się im. Hehe. Ciekawe kto na tym skorzystał. Taki dostęp do magazynów mundurków... eh....
Do woja bym poszedł gdyby było ochotnicze TYLKO. a tak jak mi coś narzucają to jakaś taka wewnętrzna samoobrona się załącza,
Możesz pisać nowe tematy Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach