Forum Bunkrowiec.com.pl forum bunkrowca i ludzi związanych z fortyfikacja fotografia i podróżami
Dla wszystkich - Polska Pismem i Mową
Anonymous - Pią Lip 22, 2005 7:25 pm HE HE 2 lata wystarczą w armi a tak na serio tak patrzę na fotkę kolegi Jarasa i omało z pufy nie zleciałem ze śmiechu, chłopie kto ci taką fotę pstrykną? co to za fotograf fuszerant wyglądasz na tej fotce jakby cię przed 5 minutami wyłowili z jeziora płetwonurki sztywnego uduś tego fotografa pzdr serdecznieJ-94 - Pią Lip 22, 2005 7:27 pm
Anonymous napisał/a:
HE HE 2 lata wystarczą w armi a tak na serio tak patrzę na fotkę kolegi Jarasa i omało z pufy nie zleciałem ze śmiechu, chłopie kto ci taką fotę pstrykną? co to za fotograf fuszerant wyglądasz na tej fotce jakby cię przed 5 minutami wyłowili z jeziora płetwonurki sztywnego uduś tego fotografa pzdr serdecznie
HE HE 2 lata wystarczą w armi a tak na serio tak patrzę na fotkę kolegi Jarasa i omało z pufy nie zleciałem ze śmiechu, chłopie kto ci taką fotę pstrykną? co to za fotograf fuszerant wyglądasz na tej fotce jakby cię przed 5 minutami wyłowili z jeziora płetwonurki sztywnego uduś tego fotografa pzdr serdecznie
sorki kłopoty z logowaniem pzdr serdecznie J-94
Hehe, fotke robił sobie sam na mini zlocie w Konewce i sam ją troche pokolorował. Widocznie chciał wyglądać jak truposz J-94 - Sob Lip 23, 2005 7:56 am Jeżeli to było podejście do sprawy czysto aktorskie to się Jaraskowi udało to na 100%, świeżo upieczony nieboszczyk pzdr serdecznie J-94