Forum Bunkrowiec.com.pl forum bunkrowca i ludzi związanych z fortyfikacja fotografia i podróżami
Dla wszystkich - Tu można pisać bez zalogowania się
Malasek - Czw Sty 25, 2007 12:06 am Tak, ale MY NIE NISZCZYMY BUNKRÓW I NIETOPERZY. Bunkry to obecnie bardziej niszczą ci którzy zalewają betonem wejścia do podziemi, zasypują wyjścia ewakułacyjne ziemią lub zawalają kamieniami przykład - Pz.W 724.
I jeszcze raz prosze o odpowiedź na moje drugie pytanie.werwolf - Czw Sty 25, 2007 12:55 am Malasek szczerze wątpię że otrzymasz odpowiedz ! Niestety zamiast dialogu mamy tutaj ciągle dwa monologi.
Szkoda bo zawsze warto poznać argumenty drugiej strony, tylko czy nasz rozmówca ma jakieś konkretne argumenty... Anonymous - Czw Sty 25, 2007 12:58 am Przepraszam jednak zbyt pochopnie wyciągnąłem wnioski!Malasek - Czw Sty 25, 2007 1:38 am Ja osobiście mogę dyskutować, bo lubię...
Czekam na RZECZOWE, KONKRETNE ARGUMENTY, poparte faktami.
Dalszą część debaty będę mógł prowadzić dopiero w przyszłym tygodniu, jak wrócę z wyjazdu.Anonymous - Czw Sty 25, 2007 5:43 pm Gama przecież ty wiesz że ja wiem, wiec po co taka gra ??Anonymous - Czw Sty 25, 2007 6:26 pm ze niby co wiem?Anonymous - Czw Sty 25, 2007 6:41 pm mam jedno male pytanko! jak dlugo po otrzymaniu klucza aktywujacego moje konto zostanie aktywowane????Anonymous - Nie Sty 28, 2007 10:03 pm Przydałaby się mała aktualizacja strony. brendo - Pon Sty 29, 2007 12:05 am
MacGyver napisał/a:
Przydałaby się mała aktualizacja strony.
Szanowny MacGyver, nawet nie jesteś zalogowany więc nie widzisz 98 % zawartości strony a narzekasz ??
Nasuwa się jedyne stwierdzenie: "ja pierd..."~norris - Pon Sty 29, 2007 9:20 am spokojnie Breno, ciesz sie ze bez zalogowania nie mozna pisac na calym forum to by dopiero bylobrendo - Pon Sty 29, 2007 2:47 pm
~norris napisał/a:
spokojnie Breno, ciesz sie ze bez zalogowania nie mozna pisac na calym forum to by dopiero bylo
I pomyśleć że dopiero opowiadałem się za otwarciem forum dla wszystkich
Wycofuję się, Admini mieli rację.werwolf - Pon Sty 29, 2007 4:24 pm Spokojnie Breno, MacGyverowi chodzi o aktualizacje strony i wydaje mi się że taka aktualizacja faktycznie by sie przydała bo ostatni nius jest o likwidacji TPF w Zielonej Górze z 13.10.2006. Po inscenizacji jest okazja powiększyć galerie.
Ale co tam strona całe grunt że forum jest ciągle aktualizowane brendo - Pon Sty 29, 2007 8:26 pm BRENDO A NIE BRENO
JEDNA LITERA ROBI WIELKĄ RÓŻNICĘ werwolf - Pon Sty 29, 2007 8:43 pm Przepraszam , faktycznie brakuje literki, chyba czas do okulisty.brendo - Pon Sty 29, 2007 8:46 pm
werwolf napisał/a:
Przepraszam , faktycznie brakuje literki, chyba czas do okulisty.
Nie ma za co, ja się nie gniewam bo nie ma o co
PzdrAnonymous - Śro Sty 31, 2007 10:48 am Zarejestrowałem sie, ale nie mogę się zalogować. Może ktoś podpowie mi co robie nie tak.
Ps. A propo aktualizacji: Szanowny Brendo chodziło mi o małą! aktualizacje (ja nie narzekam tylko nasuwam małą sugestie) co w tym złego brendo - Śro Sty 31, 2007 11:26 am
MacGyver napisał/a:
Zarejestrowałem sie, ale nie mogę się zalogować. Może ktoś podpowie mi co robie nie tak.
Ps. A propo aktualizacji: Szanowny Brendo chodziło mi o małą! aktualizacje (ja nie narzekam tylko nasuwam małą sugestie) co w tym złego
Nie ma w tym nic złego ale jak się gdzies wchodzi to nie wypada zaczynać od krytyki i wymagań.
Nie zapominaj że tą stronę tworzą osoby które mają też wiele innych rzeczy na głowie poza bunkrowcem.
Pozdrawiam~norris - Pią Lut 02, 2007 4:28 pm niestety chyba z prowadzenia strony nie daloby sie wyzyc....chyba ze by byly same reklamy typu bunkrowiec dla przyjaciol BUNKR...
chyba jest zimowy zastój bo faktycznie nic sie nie dzieje na stroniee ale forum żyje!